Despre noi

Suntem o firma de PRODUCTIE PUBLICITARA de la A la Z, cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil. Daca am inceput prin a fi una dintre putinele firme de profil din Cluj Napoca, am ajuns sa fim una dintre cele mai bune firme de profil din Transilvania.

Avem cea mai mare CAPACITATE DE PRODUCTIE, producem UNICATE, PROTOTIPURI precum si SERII FOARTE MARI, avand o echipa formata din peste 30 profesionisti specializati pe diverse domenii:
  • designeri cu multa creativitate si ingeniozitate,
  • gravori cu foarte multa experienta,
  • ingineri proiectanti competenti,
  • electricieni si electronisti cu o pregatire vasta in domeniu, etc.
Ne bazam pe TEHNOLOGIA DE ULTIMA ORA de care dispunem – un numar mare de utilaje performante, printre care Lasere, Masini de gravat, Plottere, Routtere, Masini de slefuit, Masini de debitat, Masini de frezat, de gaurit si decupat, mijloace de transport – inclusiv transport de marfa.

Ceea ce ne recomanda sunt clientii din toata tara precum si SERIOZITATEA oferita , DIVERSITATEA SI COMPLEXITATEA de produse – produse promotionale, LED-uri, signalectica internationala, vitrine si mobilier personalizat, machete 3D, cupe, trofee, medalii, litere din bronz, precum si serviciile oferite – gravura laser si mecanica, personalizare obiecte, fotogravura, plottare autocolant, termoformare, inramari profesionale. Totodata suntem si IMPORTATORI de produse turnate din bronz, si de profile de aluminium.

PROFESIONALISMUL echipei noastre, FLEXIBILITATEA in jurul cerintelor explicite si implicite ale clientilor, VARIETATEA, SPECTACULOZITATEA, COMPLEXITATEA, DURABILITATEA si mai ales CALITATEA produselor oferite si serviciilor realizate ne-au fost recunoscute de miile de clienti.

Deoarece stim ca nu exista bariere tehnice sau creative in calea realizarii oricarui produs in industria publicitara, noi va oferim un plus de NOUTATE, RAFINAMENT , INOVATIE si CALITATE MAXIMA.